4 Kasım 2011 Cuma

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi: Yeni Sezon



Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm filminin vizyona girmesinin ardından dizinin de yeni sezon başlangıç tarihi belli oldu. Filmde diziden bağımsız bir konu işlenmiş ne geçen sezon ne de gelecek sezona dair ayrıntılara yer verilmemişti. Bu arada ikinci filmin çekileceğine dair söylentiler de var.

Dizinin senaristleri geçen sezon Behzat Ç.'de Berna üzerinden gittiklerini bu sezonda ise Şule' üzerinden gideceklerini sezon finalinden sonra yaptıkları röportajlarda belirtmişlerdi. Geçen sezon muhteşem bir sezon finaliyle hayranlarından uzunca bir süre ayrı kalan Behzat Ç. yeni sezona 13 Kasım tarihinde giriyor. Yeni sezonda dizi ekibine katılacağı söylenen Ahmet Uğurlu ve Mine Tugay'ın dizide hangi rollerde karışımıza çıkacağı ise henüz belli değil. Başlanmasına az bir süre kala diziden yeni bölüme dair fotoğraflar ve fragmanlar yayınlanmaya başlandı.

Yeni sezonda Behzat Ç yine bir yakınını kaybediyor. Geçen sezondan Ercüment Çözer'in gider ayak Behzat'ın üstüne bir cinayet bırakması ve kızının katilini de Behzat'a teslim etmesi ise yeni sezonda karşımıza çıkacak olaylardan. Aynı zamanda Ercüment Çözer'in de yeni sezonda karşımıza çıkması muhtemel. Sözü fazla uzatmandan yeni sezonun ilk bölümünün fragmanını veriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder